Debe Borrcenter är en ledande leverantör inom borrbranschen som specialiserar sig på brunnsborrning, horisontalborrning, grundläggning och grundförstärkning. Med en stark inriktning på att erbjuda högkvalitativa maskiner, tillbehör och maskinservice, har Debe Borrcenter etablerat sig som en pålitlig partner för branschen. Vi hade möjligheten att intervjua företaget och höra om deras val av Serviceprotokoll.se och deras erfarenhet av systemet.

Varför valde ni just Serviceprotokoll.se?

– Vi valde serviceprotokoll när vårt företag var i ett stadie då verkstaden växte och vi behövde tydligare rutiner för uppföljning av våra kunder och deras respektive maskiner, inkl all historik om respektive maskin, samlat på ett ställe.

– En förutsättning var också att det är mobil-anpassat och molnbaserat så att det finns lätt tillgängligt för våra tekniker ute i fält.

Vad gillar ni bäst med vårt system?

– Serviceprotokoll är ett program som är väl genomarbetat och helt anpassat för en verkstad och resande tekniker. Vi slipper alla anteckningsböcker, lappar och excelark och kan enkelt och säkert hålla allt på en plats. Dessutom kan våra kunder samt våra avtalsverkstäder logga in i programmet. Vi kan dessutom ansluta serviceprotokoll till FortNox och på så sätt minska ner på extraarbete i samband med fakturering.

– Vi har genom de år vi haft systemet då och då hört av oss till Serviceprotokoll.se med tankar och idéer om förbättringar och de har alltid lyssnat på oss och varit snabba på att göra uppdateringar om vi kommer med önskemål.

Länk: Debe BorrcenterSammanfattning:

Debe Borrcenter, en ledande leverantör inom borrbranschen, har valt att implementera Serviceprotokoll.se för att effektivisera sina rutiner och uppföljning av kunder och maskiner. Genom att använda det mobilanpassade och molnbaserade systemet kan Debe Borrcenter hålla all historik och viktig information på ett och samma ställe, vilket eliminerar behovet av pappersbaserade dokument och komplicerade Excel-ark. Debe Borrcenter uppskattar även möjligheten att integrera systemet med Fortnox och erbjuda sina kunder och avtalsverkstäder enkel åtkomst till relevant information. Som en betrodd aktör inom branschen fortsätter Debe Borrcenter att dra nytta av fördelarna med Serviceprotokoll.se för att optimera sina verksamhetsprocesser.