Besiktningsbolaget Sydost AB

Effektivisera besiktningar med Serviceprotokoll.se

Besiktningsbolaget Sydost AB är ett välrenommerat kunskapsföretag inom byggnadsbesiktningar, med en gedigen erfarenhet av att genomföra besiktningar för både företag och privatpersoner. Med särskilt fokus på bostäder har de utvecklat spetskompetens inom områden som överlåtelsebesiktningar, fuktskador och bedömning av risker i olika konstruktioner. Vi hade möjligheten att intervjua Gustaf Björkman, SBR Byggingenjör på Besiktningsbolaget Sydost AB och höra om deras val av Serviceprotokoll.se och deras upplevelse av systemet.

Varför valde ni just Serviceprotokoll.se?

– Vi har länge letat efter ett sätt att strukturera servicen av de avfuktare som vi har installerat ute hos kunder, t ex i krypgrunder. Av en tillfällighet fann vi Serviceprotokoll och insåg att tjänsten kunde hjälpa oss med allt från strukturering, planering och serviceprotokoll. 

Vad gillar ni bäst med vårt system?

– Att det är så enkelt att skapa och generera ett serviceprotokoll direkt från mobilen. Vår servicetekniker kan praktiskt taget ligga nere i krypgrunden bredvid avfuktaren och skicka dokumentationen direkt till kund. 

Besök Besiktningsbolaget AB